Misi Naikkan Pageviews #3 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #3

7 September 2018

Misi Naikkan Pageviews #3

Assalammualaikum.




Bulan July, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan September ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. Then, bulan July pageviews is 110 043, since july till today pagviews I dah hampir 116 017, not bad jugak. But I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. 

#120000 pageviews to go! Fighting!

3 ulasan:

  1. Wahhh, good luck! Ekin pulak baru nak merangkak rangkak ni.. Nak jugak pageview tinggi2 mcm blogger2 yg dah lama. .Hehhe

    BalasPadam
  2. Goodluck 💪🏻 Samalah dengan kaella, pun tengah usaha gigih nak naikkan pageview huhu

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com