I Bought A New Product with HERMO - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: I Bought A New Product with HERMO

27 Jun 2018

I Bought A New Product with HERMO


Assalammualaikum.

For those yang tak tahu HERMO itu apa? Hermo is such a website yang menjual segala barang kecantikan dan kalau korang feeling nak jadi gorgeous yess this time! Beribu manusia menggunakan Hermo untuk discover beauty products at great prices, trying out the most trendy ways to be gorgeous and to share their beauty tips in the journey.

Happy me bila first time shopping ni barang sampai pada tangan dan tidak menghampakan langsung malah lagi puas hati ada lah. Macam I cakap atas tadi, barang dan koleksi yang di jual di Hermo ni kesemuanya dijamin 100% original. Paling menarik bila Hermo bagi voucher code dan buat sale. Hahahahah sakan wei pilih barang.


What I bought : 

1. Cosrx Low PH Good Morning Gel Cleanser 150ml
2. Naruko Row Jobs Pore Minimizing & Brightening Lotion. 

Review soon!



Kalau tanpa discount, I bought about RM85 and that time I just bayar Rm59.13 & i got free sample from Kotex. Berbeza harga about RM20++, I dah boleh saving banyak dah kat situ. I memang dah obses beli barang bila ada discount je. Sebab jimat. Nak shopping tapi kenalah pandai berjimat juga. Ye dak?


The packing is just a normal packing. I love this box. 


All product in a bubble wrap. 


I placed order on 23th June, its took 4 days (3 working days) for my order to arrive. My items also safely arrived on my hands. Hermo also give me a sample from Kotex. Btw, I love to collect sample product. Huhuhu.


I bought also The Ordinary but not from Hermo. I beli kat igshop, I tak ingat nama ig shop tersebut. I beli 2 produk tu sebab nak cerahkan sikit kulit I. Soon I'll review all product that I bought.

Overall,

This is a great experienced with Hermo. Why not korang cuba juga?





9 ulasan:

  1. baru nak tanya ada ordinary ke dekat hermo sebab hari tu cari xde. both product tu untuk cerahkan kulit ke? bnyk tgk ordinary ni dari dena bahrin n imanabdulrahim

    BalasPadam
    Balasan
    1. The Ordinary tu boleh cari kat ig, cari #theordinarymalaysia, awk cari smpai dpt best price. Sye pernah jumpa the ordinary RM30, tapi ig yg lain jual dkt RM50. SO far semua tu original. Haah, both tu utuk cerahkan kulit & kecilkan pori pori

      Padam
    2. tq taw, nanti nak cari jugak lah. kulit sekarang mcm kusam sikit. dah tak nak terjebak dengan local produk

      Padam
  2. masuk je hermo terus pening haha

    BalasPadam
  3. produk hermo mmg best . ramai dh pengguna pakai. busyra tringin nak cuba tp belum beli2 lg. hehe

    BalasPadam
  4. wah. aida tak tau langsung pasal HERMO.
    sebab nyer, aida dok beli brg make up & skin care kat member ajer :)

    BalasPadam
  5. tak pernah jejak lagi dekat HERMO sebab takut terborong sakan :P

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com