Happy Birthday Shuhada. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Happy Birthday Shuhada.

5 Jun 2018

Happy Birthday Shuhada.

Assalammualaikum.

3rd of June, 1995.

I was born on that date. I called it as sifir 3 (3695). Thank you for the birthday wishes. Thank you sebab masih ingat birthday I. Yes, I a kind of person yang jarang nak sambut birthday with 'tiup lilin together or celebrate with the lovely ones'. 23 tahun I hidup, I just dapat 2 kali kek birthday. 

May 2018 be the best year ever to me.I harap I lebih kental dan abaikan apa jua yang menghalang cita-cita dan impians kecuali jika itu dah ketentuannya. I nak catch my dreams one by one evens I know it will be over my limits. Usaha tangga kejayaan kan?

Apa yang terjadi dalam hidup I, I assumed as good memory to remember dan never forget that. I tahu makin lanjut usia, apa yang kita nak dalam hidup ialah bersama dan luangkan masa dengan orang-orang yang kita sayang. Kita belajar bagaimana untuk terus menjadi khalidah dibumiNya yang mempunyai sikap selalu bersederhana.

Semoga apa yang I rasa tak ada benda elok yang I boleh buat/cakap, lebih baik I diamkan diri daripada berkata-kata yang sia-sia. 

Untuk awak, wahai Shuhada yang disayangi, love yourself and heart. 

Selamat Ulang Tahun, Shuhada. 



1 ulasan:

  1. Happy belated birthday. Didn't know that you're younger than me. Hehe :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com