Ramadan Kareem. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Ramadan Kareem.

17 Mei 2018

Ramadan Kareem.


Assalammualaikum.

1st of Ramadhan today, I nak ucapkan selamat berpuasa kepada to all bloggers yang selalu singgah ke blog I ni. Pagi ni I hadap PC sampai petang, al maklum pekerja semuanya ambil cuti sempena hari pertama puasa. Maka site I pun sunyi sepi, no more bunyi orang bekerja.

Untuk tahun ni, I harap I perbanyakkan lagi buat amal. Siapa je yang tak nak rebut pahala di bulan puasa kan? Kita rebut pahala amal lagi banyak daripada ibadah kita. 
I doakan untuk korang juga ye.


Tahun ni juga tahun ketiga I berpuasa di site. Semoga iman I tak lemah sebab I tahu kerja di site memang penat dan cuaca yang panas. Tahun pertama je berapa banyak hari I tak puasa sebab tak larat dan banyak sangat kerja. Serious malu wei! 2nd year pulak, I boleh hadap lagi dan I tak tahu untuk tahun ni.

Semoga my pekerja or bangla tak offer I roti or air. Hehehehe.

Psst, I nak bagi kad raya to 3 orang blogger. Siapa nak? Meh bagi nama & alamat di sufiamukhriz@gmail.com



6 ulasan:

  1. Selamat berpuasa kepada OM juga. Teringin nak kad raya, nanti Syaza email OM, okay? 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cepat email tau. Om dah nak post dah...

      Padam
  2. Selamat berpuasa OM.. Semoga kuat semangat..

    BalasPadam
  3. Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak pada awak sekeluarga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you tau. Selamat berpuasa juga.

      Padam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com