Pemenang ITS TIME FOR A GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Pemenang ITS TIME FOR A GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

12 Mei 2018

Pemenang ITS TIME FOR A GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

Assalammualaikum.



Dah tiba masanya untuk I umumkan pemenang 
'ITS TIME FOR A GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI' , 

First of all, I nak ucapkan tahniah kepada 43 peserta yang berjaya mencuri sedikit masa untuk menyertai giveaway I yang tidak seberapa. Korang boleh cek di bawah ni ye, klik the link!


So, korang dah tengok no peserta kan?  I pilih menggunakan random.org. I kekurangan masa untuk membuat cabutan undi secara manual. I am sorry for that. 


Tahniah diucapkan kepada semua pemenang diatas. Diharap dapat emelkan butiran berikut ke contact
sufiamukhriz@gmail.com

No peserta :
Nama penuh :
Alamat lengkap :
No handphone :

Alhamdulillah, selesai sudah giveaway ini. Terima kasih atas sokongan yang diberikan. In shaa ALlah, I akan buat lagi giveaway akan datang. Stay tuned okay. (^_^)

(Disclaimer: Lebih seminggu dari tarikh post pemenang, dah tak boleh claim hadiah ye. Thank you)




19 ulasan:

  1. Congrats semua pemenang :)

    BalasPadam
  2. tahniah untuk semua pemenang GA :D

    BalasPadam
  3. Congrats to all winners!
    Malang tak berbau wanie tak menang :D

    Jemput singgah: Lost In Thoughts

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada pemenang :)
    Terima kasih kak kerana menganjurkan giveaway ini :)

    BalasPadam
  5. Wah, tahniah buat semua pemenang 😊

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...done email.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah :) terima kasih kakkk done emaill

    BalasPadam
  8. Tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  10. tahniah semua pemenang. nanti buat lah GA lagi Om ! Hehe

    BalasPadam
  11. tahniah pada para pemenang! :D

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com