Misi Naikkan Pageview. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageview.

16 Mei 2018

Misi Naikkan Pageview.

Assalammualaikum.

100K only !

Misi I bulan May ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

I berazam bulan ni at least I dapat 120K pageviews. I baru sedar makin lama kita blog bukan sebab nak kejar followers tapi kita nak dapatkan pageviews yang tinggi. Bila pageviews tinggi, maka banyaklah job-job yang akan kita dapat.

Kenapa baru sekarang I sedar? Geramnya! 

total view & unique on last week

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. I terkejut sebab total views this week banyaklah juga berbanding last week. But untuk total unique agak merundum ye disitu. I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. 

I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. ><


21 ulasan:

  1. goodluck! memang kena rajin blogwalking pun, tinggal jejak supaya orang tau kita wujud hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah tapi malas menguasai diri. Rasanya kena buat segmen blogwalking ><

      Padam
  2. Good luck, OM. Syaza pun dalam proses nak naikkan pageviews. Maklumlah sebelum ni on off dalam blogging 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you.. keep it up okay syaza ><

      Padam
  3. goodluck awak...semoga pv kita sama2 mencanak ye :)

    BalasPadam
  4. Hope you'll get to achieve your this goal of yours :)

    BalasPadam
  5. i've been absent for a while and now im back. followed u here #693

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alright thank you, I'll follow you back.

      Padam
  6. Semangat! Goodluck mengejar pageviews OM!

    BalasPadam
  7. Good luck! Jom rajinkan diri blogwalking :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kita rajinkan diri untuk selalu blogwalking.

      Padam
  8. Chayook.. Chayook.. Semoga mencapai target..

    BalasPadam
  9. Semoga awak berjaya dalam mencapai target.. =)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com