Blog Berwajah Baru. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Blog Berwajah Baru.

17 Mei 2018

Blog Berwajah Baru.

Assalammualaikum.

Mungkin ada yang perasan I dah lama tukar template blog. Hehe. Hari ni baru I nak kongsikan dengan korang. Dulu, I guna free template dan I malas nak edit coding tu semua. I pernah habiskan masa 8 jam semata-mata nak betulkan coding template. So, I decide nak minta orang lain buatkan template yang sesuai dengan citarasa I. 


I choose pink + grey as a my template theme. Hehe. Warna pink juga yang sesuai untuk blogging. Sebenarnya I hired someone to do design my template. Serious! Header sangat lawa. I minta dia buatkan template simple, tema bunga dan ada warna pink + grey. I tak kesah nak design macam mana, janji ada critirea yang I nak pun dah cukup.

So far, I berpuas hati dengan template yang didesignkan oleh KAK MAI dengan headernya haish geram rasa nak makan. I suka sangat sangat. Header simple diserikan lagi dengan bunga-bungaan yang menarik perhatian pembaca. Alhamdullilah, bayaran pun memang setanding dengan hasilnya.
Terima kasih Kak Mai.

Pada korang yang nak design blog, bolehlah roger Kak Mai ye. In shaa Allah, hasil kerja beliau setanding dengan harga dan citarasa korang. 

4 ulasan:

  1. lawa sangat blog template yang baru ni! :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Serius cantik, rasa nak masuk duduk dalam blog ni ! 😍

    #sweet

    BalasPadam
  3. Memang cantik template awak, walaupun header nampak simple tapi cantik sangat.. =)

    BalasPadam
  4. paling suka header! bunga bunga pink gituuu lawa :D

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com