Om Terpaksa Lakukan Hal Tersebut. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Om Terpaksa Lakukan Hal Tersebut.

21 Disember 2017

Om Terpaksa Lakukan Hal Tersebut.

Assalammualaikum Uolls.

Selamat pagi korang. I have a bad news to share with uolls. Om tak tahu semalam kenapa ramai sangat yang add friend facebook Om (Ombak Bergigi). Hampir 20 orang dan kesemuanya Om tak kenal langsung. Om tak tahulah sama ada scammer atau apa. Tapi too scary. 


Facebook ni Om tubuhkan pada 2010, hampir 7 tahun. Entahlah kenapa semalam jadi macam tu sekali. Serentak pulak tu add. Diorang ni add facebook Om secara berjemaah ke? Takut sungguh, I dont knowlah. Jadi sebagai langkah berhati-berhati, Om dengan berdukacitanya deaktif facebook selama, tak tahu berapa lama. 

Tapi Om memang dah lama nak deaktif fb Om ni. Om nak kurangkan sikit hadap media sosial sampai terganggu untuk fokus kerja. Jangan tanya ya kenapa Om deaktif fb. I'm so sorry. Nanti bila dah reactive semula, In shaa Allah Om bagi tahu korang.

Jangan sedih-sedih tau.

P/s : Om nak buat giveaway ole-ole beijing. Ada yang nak join tak?

4 ulasan:

  1. Uish, hati2 ye Om. Insya Allah om selamat selalu

    BalasPadam
  2. mungkin scammer kut add berjemaah
    hehe

    BalasPadam
  3. jemput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com