Selasa, 7 Februari 2017

Jom Pakai Mary Kay!

Assalammualaikum.

Gambar dibawah tu adalah testimoni syu sendiri. I want to share my product skin care. Yes, I am one of victim that used local product. What is that product? Sorry I can't share it sebab tak nak jatuhkan bisnes product tersebut. Syu jadi pengguna produk tersebut dah 2 bulan tapi kenapa jerawat masih tumbuh? Kenapa parut jerawat tak pudar? Kenapa bila muka kena cahaya matahari jadi merah merah? Kenapa gatal-gatal, rasa nak garu je?

Pelik, syu dah melabur duit kat produk tu banyak sangat tapi perubahan tak ada langsung. Makin teruk. Syu pun decide nak berhenti guna selama seminggu. Ingatkan okay je tapi HARAM! Jerawat 4-5 biji sehari tumbuh! Tension giler! Syu terbaca satu post dalam blog tentang produk yang ada merkuri. Yes, syu dah terkena. Sedih!


Alhamdullilah sekarang dah dekat 4 minggu guna produk Mary Kay. Kulit syu jenis yang berminyak, jadi syu guna produk Mary Kay Botanical Effect Formula 3 yang dikhaskan untuk masalah kulit berminyak. Syu pun ada guna Mary Kay Sun Protection SPF35, produk ni sesuai untuk korang yang keje outdoor macam syu.

You can see how different I am before and after using MaryKay. Yes, for sure, syu akan berbelanja lebih untuk dapatkan kulit yang sihat, kulit yang bebas jerawat. Alah bisa tegal biasa! Nak cantik? Kena usaha! Usaha pun jangan sangat sampai memudaratkan diri sendiri.

Kepada korang yang tengah guna atau nak guna produk local, syu cadangkan korang banyakkan membaca tentang produk yang ada merkuri. Syu tak nak korang terkena macam syu. 😊 Syu bukan boikot produk local tapi syu tak nak     perkara yang tak sepatutnya berlaku. Bila dah banyak sangat mercury kat muka, peratus untuk dapat kanser kulit, sangat tinggi. Mencegah lagi baik daripada merawat.
.
.
Jom cuba produk Mary Kay. 🎈🎈🎈
.
Wassup syu for free consultation,


☎ Syu 019-3782018
Instagram : https://www.instagram.com/marykay_ombakbergigi/

MaryKay Beauty Consultant


9 ulasan:

  1. Moga apa yang Om ikhtiatkan membuahkan hasil...ameen.

    BalasPadam
  2. Mai pun pernah jadi jerawat yang dasyat, lepas pakai collagen vit E then stop, mula2 memang gebu, lepastu dasyat sangat. Sedih sbb ada orang pernah kata geli dengan muka kita.

    Alhamdulillah sekarang dh ok sikit, parut masih ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mehlah try guna produk mary kay, In shaa Allah om guide smpai pulih.

      Padam
  3. kawan busyra pun salah seorang BC Marykay. mmg terbaik produk ni..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..nampak cun la...continue je dik kalau berkesan...hihi jom follow blog akak... ilhamserojatiara.blogspot.com

    BalasPadam
  5. I'm trying out Mary Kay's sample products first and have ordered three products from an agent after about a week of trying it. Honestly, my skin is healthy, supple and smooth, much more than it was previously. I hope for its consistency in the near future. :)

    BalasPadam
  6. memang kena berjaga2 dengan produk kecantikan sekarang ni. banyak sangat di pasaran dan belum tentu ada kelulusan drpd KKM.

    BalasPadam
  7. Isi Dari Artikel Anda Sangat Bagus, Menarik Dan Bermanfaat Sekali Sobat Bagi Saya.
    Terima Kasih Berkat Artikel Anda Saya Mendapatkan Banyak Informasi Serta Pengatahuan Lebih Jauh.
    Jangan Lupa Kunjungi Blog/Artikel Saya Ya Sobat " Berbagi Itu Indah " !!!!!!

    Just Share My Visit Blog Thanks (^_^)

    1.( >>> Please Jangan Di Klik <<< )
    2. Agen Game Online

    BalasPadam
  8. OM lepas ni hati2 bila pilih produk2 ni. bahaya kalau tak tau bahan dalam satu produk tu. btw, nicelah. nasib baik om dah jumpa produk lain yg boleh elokkan balik.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!