Selasa, 30 Julai 2013

Sangat memuakkan

Assalammualaikum Dan selamat berbuka semua.

Semalam berbuka di Secret Recepi Mid Valley. Tekak ni teringin nak makan spaghetti. Selak selak buku order, ternampak la spaghetti chicken ball yang berharga 17.50. Terkejut tengok harga makanan tu. Rasa  membazir pulak.

Tengok memang sedap tpi bila makan dua tiga suap, sangat memuakkan. Bazir sebab tak dapat habiskan. Sedap memang la harus ada tapi muak. Bengangla. Duit habis macam tu je.

Dah la muak, layanan diorang tu tak bagus. Charge untuk tempat duduk saja dah 4 ringgit lebih. Teruk teruk. Kedai cantik tapi layanan buruk gile.

Itu kli pertama Dan Kali terakhir masuk kedai tu. Lain kali tak nak masuk. Serious tak nak mask dan tak nak makan dekat situ.

Rabu, 24 Julai 2013

,Hangout

Assalammualaikum dan Salam ramadhan yang ke 15.

Ramadhan mkin menuju penghujungnya. Syawal dinanti dengan penuh kegembiraan. Berdebar juga. Tengah happy dengan mood raya...tup tup tip final exam tinggal 3 minggu saja.

Tak ada perasaan nak beraya bila difikiran tentang final exam. Takut result tak gempak macam spm dulu..
Aduh....serabut weiii..

Hair niey... berbuka dekat luar,bersama tasya. Mid valley jadi sasaran Dan sekarang lepak di Starbucks. Menunggu waktu berbuka yang tinggal 2 3 jam lagi. Lepas iftar, kami nak main bowling. Dadadadaaaa...